KSIĄŻKA
Sosy i dipy - Martin Kintrup [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki | Kuchnie świata i regionalne
Autor Martin Kintrup
Ilość stron 128
Okładka twarda
Opis W naszej książce zebraliśmy ponad 100 przepisów na rozmaite smakołyki do maczania, zanurzania, polewania i skrapiania. Przedstawiamy znane i lubiane tradycyjne sosy oraz takie, których skład może w pierwszej chwili wydać się nieco szokujący. Pamiętaliśmy też o miłośnikach słodyczy. Do wyboru, do koloru: sos śmietanowy z zielonym pieprzem, sos holenderski z tymiankiem, pomidorowy sos z wanilią i krewetkami czy biały sos czekoladowy z makiem - każdy z nich zapewni nam wielki sukces kulinarny!
Na te wszystkie pytania jest jedna odpowiedź: dobry sos! W naszej książce zebraliśmy ponad 100 przepisów na rozmaite smakołyki do maczania, zanurzania, polewania i skrapiania. Przedstawiamy znane i lubiane tradycyjne sosy oraz takie, których skład może w pierwszej chwili wydać się nieco szokujący. Pamiętaliśmy też o miłośnikach słodyczy. Do wyboru, do koloru: sos śmietanowy z zielonym pieprzem, sos holenderski z tymiankiem, pomidorowy sos z wanilią i krewetkami czy biały sos czekoladowy z makiem - każdy z nich zapewni nam wielki sukces kulinarny!
EAN 9788374955232
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2008-10-10
Tytuł oryginalny Sosy I Dipy (twarda)
ISBN 978-83-7495-523-2
Autor Martin Kintrup
Rok wydania 2008
Wydawca Muza
Ilość stron 128
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 200 mm, 16,5 x 20 cm