KSIĄŻKA
Sosy i dipy - Martin Kintrup [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Martin Kintrup |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Opis |
W naszej książce zebraliśmy ponad 100 przepisów na rozmaite smakołyki do maczania, zanurzania, polewania i skrapiania. Przedstawiamy znane i lubiane tradycyjne sosy oraz takie, których skład może w pierwszej chwili wydać się nieco szokujący. Pamiętaliśmy też o miłośnikach słodyczy. Do wyboru, do koloru: sos śmietanowy z zielonym pieprzem, sos holenderski z tymiankiem, pomidorowy sos z wanilią i krewetkami czy biały sos czekoladowy z makiem - każdy z nich zapewni nam wielki sukces kulinarny! Na te wszystkie pytania jest jedna odpowiedź: dobry sos! W naszej książce zebraliśmy ponad 100 przepisów na rozmaite smakołyki do maczania, zanurzania, polewania i skrapiania. Przedstawiamy znane i lubiane tradycyjne sosy oraz takie, których skład może w pierwszej chwili wydać się nieco szokujący. Pamiętaliśmy też o miłośnikach słodyczy. Do wyboru, do koloru: sos śmietanowy z zielonym pieprzem, sos holenderski z tymiankiem, pomidorowy sos z wanilią i krewetkami czy biały sos czekoladowy z makiem - każdy z nich zapewni nam wielki sukces kulinarny! |
EAN | 9788374955232 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2008-10-10 |
Tytuł oryginalny | Sosy I Dipy (twarda) |
ISBN | 978-83-7495-523-2 |
Autor | Martin Kintrup |
Rok wydania | 2008 |
Wydawca | Muza |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 200 mm, 16,5 x 20 cm |
Przekąski, sałatki i surówki
Książki