KSIĄŻKA
Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 144
Okładka miękka
Opis Książka z serii \"Sekrety polskiej kuchni\". Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
EAN 9788377073759
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2021-03-15
ISBN 978-83-7707-375-9
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2021
Ilość stron 144
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 140 x 200 x
Wysokość (razem z opakowaniem) 8
Szerokość (razem z opakowaniem) 140
Długość (razem z opakowaniem) 200