KSIĄŻKA
Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 144 |
Okładka | miękka |
Opis | Książka z serii \"Sekrety polskiej kuchni\". Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie. |
EAN | 9788377073759 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2021-03-15 |
ISBN | 978-83-7707-375-9 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 144 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 140 x 200 x |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 8 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 140 |
Długość (razem z opakowaniem) | 200 |
Opracowanie zbiorowe
Przekąski, sałatki i surówki
Książki