KSIĄŻKA
Smalec we współczesnej kuchni. Polskie tradycje kulinarne - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Seria Polskie Tradycje Kulinarne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 112
Okładka twarda
Opis Smalec, potrawa znana od wieków, powrócił ostatnio do łask i podaje się go nawet na przyjęciach. Przekonaj się, że jest to uzasadnione! Smalec można przyrządzać na różne sposoby i jest on naprawdę pyszny. Z tą książką przygotujesz go nie tylko w wersji podstawowej, ale też z wieloma smakowitymi dodatkami: jabłkami, suszonymi śliwkami, grzybami, rozmaitymi ziołami. W publikacji znajdziesz też przepisy na to, co świetnie pasuje do smalcu: domowe pieczywo ? np. chleb wiejski czy żytni z kminkiem ? oraz kiszone lub marynowane warzywa i grzyby ? np. korniszony czy marynowaną cebulkę.
EAN 9788377071090
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-02-07
ISBN 978-83-7707-109-0
Seria Polskie Tradycje Kulinarne
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydanie 1
Rok wydania 2012
Ilość stron 112
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 140 x 200