KSIĄŻKA
Smalec we współczesnej kuchni. Polskie tradycje kulinarne - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Seria | Polskie Tradycje Kulinarne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 112 |
Okładka | twarda |
Opis | Smalec, potrawa znana od wieków, powrócił ostatnio do łask i podaje się go nawet na przyjęciach. Przekonaj się, że jest to uzasadnione! Smalec można przyrządzać na różne sposoby i jest on naprawdę pyszny. Z tą książką przygotujesz go nie tylko w wersji podstawowej, ale też z wieloma smakowitymi dodatkami: jabłkami, suszonymi śliwkami, grzybami, rozmaitymi ziołami. W publikacji znajdziesz też przepisy na to, co świetnie pasuje do smalcu: domowe pieczywo ? np. chleb wiejski czy żytni z kminkiem ? oraz kiszone lub marynowane warzywa i grzyby ? np. korniszony czy marynowaną cebulkę. |
EAN | 9788377071090 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-02-07 |
ISBN | 978-83-7707-109-0 |
Seria | Polskie Tradycje Kulinarne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 112 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 140 x 200 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki