KSIĄŻKA
Smaki Indii Smaki Świata - Julie Schwob [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Julie Schwob
Ilość stron 140
Okładka miękka
Opis Książka dla miłośników dobrej kuchni i kulinarnych podróży. Kuchnia indyjska kształtowała się przez wiele wieków. Podstawowymi cechami są zapewne przyprawy używane do przygotowywania potraw. Tymi ziołami są oczywiście: kolendra, curry, kurkuma, czerwone i zielone strączki chili, szafran, cynamon, curry, czarne nasiona gorczycy, anyż, kozieradka, asafetyda, tamaryndowce, goździki, kardamon i wiele, wiele innych. Nowoczesna szata graficzna i niezwykle barwne fotografie.
EAN 9788328012660
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2015-01-28
ISBN 978-83-280-1266-0
Autor Julie Schwob
Rok wydania 2015
Wydawca Buchmann
Ilość stron 140
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 19.0 x 24.0 cm