KSIĄŻKA
Skrawki, końcówki, ogonki - sprawdzone pomysły na tanie dania - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 144
Okładka twarda
Opis Ta książka pomoże Ci mądrze gospodarować artykułami spożywczymi. Prezentujemy pomysły na wykorzystanie produktów, które często pozostają z obiadu ? mięsa, ziemniaków, makaronu, ryżu czy kaszy. Ponadto podpowiadamy, co smacznego można przyrządzić z resztek wędlin czy ugotowanych wcześniej warzyw. Posiłki przyrządzone według proponowanych tu przepisów przypadną do gustu wszystkim domownikom. W publikacji znajdziesz receptury na tortille z farszem mięsnym, kiełbasę w białym winie, sałatkę ziemniaczaną z wędzonką, tartę z nadzieniem ziemniaczano-serowym, jajka po neapolitańsku, oszukane gołąbki i wiele innych potraw.
EAN 9788377071274
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-04-10
ISBN 978-83-7707-127-4
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydanie 1
Rok wydania 2012
Ilość stron 144
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 145 x 207 x 16