KSIĄŻKA
Skrawki, końcówki, ogonki - sprawdzone pomysły na tanie dania - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Opis | Ta książka pomoże Ci mądrze gospodarować artykułami spożywczymi. Prezentujemy pomysły na wykorzystanie produktów, które często pozostają z obiadu ? mięsa, ziemniaków, makaronu, ryżu czy kaszy. Ponadto podpowiadamy, co smacznego można przyrządzić z resztek wędlin czy ugotowanych wcześniej warzyw. Posiłki przyrządzone według proponowanych tu przepisów przypadną do gustu wszystkim domownikom. W publikacji znajdziesz receptury na tortille z farszem mięsnym, kiełbasę w białym winie, sałatkę ziemniaczaną z wędzonką, tartę z nadzieniem ziemniaczano-serowym, jajka po neapolitańsku, oszukane gołąbki i wiele innych potraw. |
EAN | 9788377071274 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-04-10 |
ISBN | 978-83-7707-127-4 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 145 x 207 x 16 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki