KSIĄŻKA
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni - Zbigniew Prokopczuk [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Zbigniew Prokopczuk |
Ilość stron | 144 |
Okładka | miękka |
Opis | Książka z serii \"Sekrety polskiej kuchni\". Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty. |
EAN | 9788377073711 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2021-03-05 |
ISBN | 978-83-7707-371-1 |
Autor | Zbigniew Prokopczuk |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 144 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 140 x 200 x |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 6 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 142 |
Długość (razem z opakowaniem) | 200 |
Zbigniew Prokopczuk
Przekąski, sałatki i surówki
Książki