KSIĄŻKA
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni - Zbigniew Prokopczuk [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Zbigniew Prokopczuk
Ilość stron 144
Okładka miękka
Opis Książka z serii \"Sekrety polskiej kuchni\". Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.
EAN 9788377073711
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2021-03-05
ISBN 978-83-7707-371-1
Autor Zbigniew Prokopczuk
Rok wydania 2021
Ilość stron 144
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 140 x 200 x
Wysokość (razem z opakowaniem) 6
Szerokość (razem z opakowaniem) 142
Długość (razem z opakowaniem) 200