KSIĄŻKA
Sekrety Szefa Kuchni [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Ilość stron 128
Okładka broszurowa
Opis Każdy, kto lubi gotować - na co dzień w domu czy zawodowo - powinien poznać tajniki posługiwania się nożem. Nie zawsze bowiem, kierując się jedynie intuicją, efektywnie używamy tego podstawowego w kuchni narzędzia. Ten bogato ilustrowany poradnik prezentuje nowoczesne noże i inne narzędzia do krojenia i obierania. Pomaga wybrać właściwy nóż i radzi, jak o niego dbać, by służył jak najdłużej. Zawiera przejrzyste instrukcje różnych technik krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb, zilustrowane ponad 200 zdjęciami kolejnych cięć. Podpowie, jak zabrać się do obróbki mnie popularnych produktów, np. karczochów, jak poradzić sobie z tuszką kurczaka czy pokroić rybę na sashimi. Ten poradnik każdego poprowadzi krok po kroku przez proces krojenia różnych produktów. Dzięki temu potrawy, które wyjdą spod Twojej ręki, będą nie tylko smaczne, ale i estetyczne.
EAN 9788377731802
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2013-12-06
ISBN 978-83-7773-180-2
Rok wydania 2013
Ilość stron 128
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 26.0 x 20.4 cm