KSIĄŻKA
Sekrety kuchni chińskiej. W kuchni [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Paola Scolari |
Ilość stron | 64 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Wschód jeszcze nigdy nie był tak blisko - przygotowanie chińskich dań jest w zasięgu ręki. Używając woka i korzystając z naszych porad, przyrządzisz ryż po kantońsku, kurczaka z grzybami i pędami bambusa, smażone lody... Seria książek kulinarnych `W kuchni` to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani. |
EAN | 9788375127027 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Paola Scolari |
Rok wydania | 2012 |
Wydawca | Olesiejuk Sp. z o.o. |
Ilość stron | 64 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 19x23,5 cm |
Pozostałe
Książki