KSIĄŻKA
Sekrety dekorowania potraw [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki | Pozostałe |
Autor | praca zbiorowa, Cara Hobday, Jo Denbury |
Ilość stron | 176 |
Okładka | twarda |
Opis |
Czy jesteś zupełnym początkującym, czy też wytrawnym zawodowym kucharzem, ten praktyczny, wolny od specjalistycznego żargonu poradnik poprowadzi cię przez prezentacje potraw pasujące do każdego menu i sprawi, że z łatwością uzyskasz profesjonalny efekt końcowy. Książka pomoże ci zyskać pewność siebie i uzbroi w potrzebne umiejętności. Jest w niej wiele wskazówek i porad ekspertów, szereg pomysłów na prezentację potraw - dzięki przejrzystym instrukcjom krok po kroku, których realizacja okaże się całkiem prosta. - Podstawowe zasady prezentacji potraw i wyboru naczyń, z przydatnymi poradami dotyczącymi niezbędnych i specjalistycznych przyborów i gadżetów oraz zastawy stołowej. - Informacje na temat doboru składników oraz zastosowania do dekoracji potraw sosów, pianek, olejów, jadalnych kwiatów, kiełków i liści. - Nowoczesne koncepcje prezentacji potraw, ocenione pod względem trudności i czas przygotowania. Metody są łatwe do opanowania, a rezultaty stanowią rozkosz dla podniebienia. |
EAN | 9788374959070 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2011-02-01 |
Tytuł oryginalny | Sekrety Dekorowania Potraw Profesjonalne Techniki Stylizacji (twarda) |
ISBN | 978-83-7495-907-0 |
Autor | praca zbiorowa, Cara Hobday, Jo Denbury |
Rok wydania | 2011 |
Wydawca | Muza |
Ilość stron | 176 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 20,5 x 20,5 cm |
praca zbiorowa
Przekąski, sałatki i surówki
Książki