KSIĄŻKA
Sekrety dekorowania potraw [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki | Pozostałe
Autor praca zbiorowa, Cara Hobday, Jo Denbury
Ilość stron 176
Okładka twarda
Opis Czy jesteś zupełnym początkującym, czy też wytrawnym zawodowym kucharzem, ten praktyczny, wolny od specjalistycznego żargonu poradnik poprowadzi cię przez prezentacje potraw pasujące do każdego menu i sprawi, że z łatwością uzyskasz profesjonalny efekt końcowy.
Książka pomoże ci zyskać pewność siebie i uzbroi w potrzebne umiejętności. Jest w niej wiele wskazówek i porad ekspertów, szereg pomysłów na prezentację potraw - dzięki przejrzystym instrukcjom krok po kroku, których realizacja okaże się całkiem prosta.
- Podstawowe zasady prezentacji potraw i wyboru naczyń, z przydatnymi poradami dotyczącymi niezbędnych i specjalistycznych przyborów i gadżetów oraz zastawy stołowej.
- Informacje na temat doboru składników oraz zastosowania do dekoracji potraw sosów, pianek, olejów, jadalnych kwiatów, kiełków i liści.
- Nowoczesne koncepcje prezentacji potraw, ocenione pod względem trudności i czas przygotowania. Metody są łatwe do opanowania, a rezultaty stanowią rozkosz dla podniebienia.
EAN 9788374959070
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2011-02-01
Tytuł oryginalny Sekrety Dekorowania Potraw Profesjonalne Techniki Stylizacji (twarda)
ISBN 978-83-7495-907-0
Autor praca zbiorowa, Cara Hobday, Jo Denbury
Rok wydania 2011
Wydawca Muza
Ilość stron 176
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 20,5 x 20,5 cm