KSIĄŻKA
Ryby Wędzenie Grillowanie Marynowanie (twarda) - Wolfgang Hauer [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Wolfgang Hauer
Ilość stron 88
Okładka twarda
Opis Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia Metody wędzenia i wybór właściwego drewna Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!
EAN 9788370737610
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2009-03-25
Tytuł oryginalny Ryby Wędzenie Grillowanie Marynowanie (twarda)
ISBN 978-83-7073-761-0
Autor Wolfgang Hauer
Rok wydania 2009
Wydawca Multico
Ilość stron 88
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 15 x 21 cm
Szerokość (razem z opakowaniem) 150
Długość (razem z opakowaniem) 215
Wysokość (razem z opakowaniem) 14