KSIĄŻKA
Ryby Wędzenie Grillowanie Marynowanie (twarda) - Wolfgang Hauer [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Wolfgang Hauer |
Ilość stron | 88 |
Okładka | twarda |
Opis |
Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia Metody wędzenia i wybór właściwego drewna Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia! |
EAN | 9788370737610 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2009-03-25 |
Tytuł oryginalny | Ryby Wędzenie Grillowanie Marynowanie (twarda) |
ISBN | 978-83-7073-761-0 |
Autor | Wolfgang Hauer |
Rok wydania | 2009 |
Wydawca | Multico |
Ilość stron | 88 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 15 x 21 cm |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 150 |
Długość (razem z opakowaniem) | 215 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 14 |
Kuchnie świata i regionalne
Książki