KSIĄŻKA
Ryby (twarda) - Opracowanie Zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 160 |
Okładka | twarda |
Opis | Ryby i owoce morza są miłe dla naszego podniebienia i zawierają wiele składników odżywczych, m.in. wysokowartościowe białko, witaminy A, D, B oraz nienasycone kwasy tłuszczowe, dzięki którym zachowasz zdrowie, szczupłą sylwetkę i młody wygląd. Podpowiemy Ci, jak wybierać najświeższe ryby, i pokażemy, jak je przyrządzać. Wzbogacimy repertuar Twoich przepisów o receptury na wyśmienite potrawy z całego świata. Odtąd na Twoim stole pojawiać się będą: łosoś z sosem miodowo-koperkowym, okoń królewski z sosem szpinakowo-kokosowym, sałatka śledziowa. |
EAN | 9788324705955 |
Dział | KSIĄŻKA |
Tytuł oryginalny | Ryby (twarda), Ryby tw |
ISBN | 978-83-247-0595-5 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2008 |
Wydawca | Świat Książki |
Ilość stron | 160 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki