KSIĄŻKA
Ryby (twarda) - Opracowanie Zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 160
Okładka twarda
Opis Ryby i owoce morza są miłe dla naszego podniebienia i zawierają wiele składników odżywczych, m.in. wysokowartościowe białko, witaminy A, D, B oraz nienasycone kwasy tłuszczowe, dzięki którym zachowasz zdrowie, szczupłą sylwetkę i młody wygląd. Podpowiemy Ci, jak wybierać najświeższe ryby, i pokażemy, jak je przyrządzać. Wzbogacimy repertuar Twoich przepisów o receptury na wyśmienite potrawy z całego świata. Odtąd na Twoim stole pojawiać się będą: łosoś z sosem miodowo-koperkowym, okoń królewski z sosem szpinakowo-kokosowym, sałatka śledziowa.
EAN 9788324705955
Dział KSIĄŻKA
Tytuł oryginalny Ryby (twarda), Ryby tw
ISBN 978-83-247-0595-5
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2008
Wydawca Świat Książki
Ilość stron 160
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]