KSIĄŻKA
Ryby Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej (twarda) - Hanna Szymanderska [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Seria Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Autor Hanna Szymanderska
Ilość stron 120
Okładka twarda
Opis Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
W serii "Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej" prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
"Ryby" to dziesiąty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* w czym najlepiej marynować ryby,
* jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne,
* dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować,
* po czym poznać, że ostryga jest świeża,
* jak kroi się homara.
EAN 9788370738693
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2011-04-27
Tytuł oryginalny Ryby Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej (twarda)
ISBN 978-83-7073-869-3
Seria Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Autor Hanna Szymanderska
Rok wydania 2011
Wydawca Multico
Ilość stron 120
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 24,5 x 22,5 cm