KSIĄŻKA
Ryby Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej (twarda) - Hanna Szymanderska [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Seria | Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej |
Autor | Hanna Szymanderska |
Ilość stron | 120 |
Okładka | twarda |
Opis |
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii "Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej" prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. "Ryby" to dziesiąty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: * w czym najlepiej marynować ryby, * jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne, * dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować, * po czym poznać, że ostryga jest świeża, * jak kroi się homara. |
EAN | 9788370738693 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2011-04-27 |
Tytuł oryginalny | Ryby Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej (twarda) |
ISBN | 978-83-7073-869-3 |
Seria | Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej |
Autor | Hanna Szymanderska |
Rok wydania | 2011 |
Wydawca | Multico |
Ilość stron | 120 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 24,5 x 22,5 cm |
Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Hanna Szymanderska
Kuchnie świata i regionalne
Książki