KSIĄŻKA
Ryby I Owoce Morza (twarda) - Martin Kintrup [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Martin Kintrup |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Opis | Ryba tylko w piątki? Dzięki tym przepisom ryby z pewnością pojawią się w jadłospisach znacznie częściej - duszone, smażone, w sushi, w postaci klasycznej sałatki śledziowej czy jako egzotyczny mintaj w cieście miodowym. W naszej książce zamieściliśmy przepisy na każdą okazję. Pomogą one Państwu oczarować gości halibutem na piance z martini albo wyrafinowaną solą z czosnkiem niedźwiedzim. A paluszki rybne czy bułeczki z matiasem z pewnością zasmakują także Waszym milusińskim. Rozmaitość: 100 przepisów z całego świata, od potraw klasycznych po wyrafinowane.Ryby dla wszystkich! Najbardziej lubiane ryby na drugie śniadanie, na drobną przekąskę, w zupach, zapiekankach lub na uroczyste okazje. Rozkosz dla podniebienia na każdą kieszeń, dla początkujących i zaawansowanych. Dobre rady dotyczące zakupów i przyrządzania, obróbki produktów świeżych i mrożonych, przepisy błyskawiczne dla bardzo głodnych, pomysły na ciekawe dodatki i zamienniki składników. |
EAN | 9788374952637 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2007-10-18 |
Tytuł oryginalny | Ryby I Owoce Morza (twarda) |
ISBN | 978-83-7495-263-7 |
Autor | Martin Kintrup |
Rok wydania | 2007 |
Wydawca | Muza |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16,5 x 20 cm |
Kuchnie świata i regionalne
Książki