KSIĄŻKA
Ryby I Owoce Morza (twarda) - Martin Kintrup [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Martin Kintrup
Ilość stron 128
Okładka twarda
Opis Ryba tylko w piątki? Dzięki tym przepisom ryby z pewnością pojawią się w jadłospisach znacznie częściej - duszone, smażone, w sushi, w postaci klasycznej sałatki śledziowej czy jako egzotyczny mintaj w cieście miodowym. W naszej książce zamieściliśmy przepisy na każdą okazję. Pomogą one Państwu oczarować gości halibutem na piance z martini albo wyrafinowaną solą z czosnkiem niedźwiedzim. A paluszki rybne czy bułeczki z matiasem z pewnością zasmakują także Waszym milusińskim. Rozmaitość: 100 przepisów z całego świata, od potraw klasycznych po wyrafinowane.Ryby dla wszystkich! Najbardziej lubiane ryby na drugie śniadanie, na drobną przekąskę, w zupach, zapiekankach lub na uroczyste okazje. Rozkosz dla podniebienia na każdą kieszeń, dla początkujących i zaawansowanych. Dobre rady dotyczące zakupów i przyrządzania, obróbki produktów świeżych i mrożonych, przepisy błyskawiczne dla bardzo głodnych, pomysły na ciekawe dodatki i zamienniki składników.
EAN 9788374952637
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2007-10-18
Tytuł oryginalny Ryby I Owoce Morza (twarda)
ISBN 978-83-7495-263-7
Autor Martin Kintrup
Rok wydania 2007
Wydawca Muza
Ilość stron 128
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 16,5 x 20 cm