KSIĄŻKA
Ryby i owoce morza - Krawczyk Marta [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Krawczyk Marta
Ilość stron 64
Okładka twarda
Opis Ryby pojawiają się na naszych stołach dużo rzadziej niż mięso. Z powodu braku tradycyjnych potraw polskich sporadycznie przyrządzamy także owoce morza. Ale warto pamiętać, że jedne i drugie są bogate w żelazo, a ponadto mają znacznie mniej nasyconych tłuszczów i cholesterolu niż potrawy mięsne. Książka Ryby i owoce morza to zbiór pomysłów zarówno na tradycyjne polskie dania rybne, jak i nowe, zaskakujące sposoby ich przyrządzania. Znalazły się w niej także doskonałe receptury na przygotowanie owoców morza.
EAN 9788378453321
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2013-05-10
Tytuł oryginalny Ryby i owoce morza
ISBN 978-83-7845-332-1
Autor Krawczyk Marta
Rok wydania 2013
Ilość stron 64
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 172 x 247 x 10