KSIĄŻKA
Rachunkowość Zarządcza W Hotelarstwie I Gastronomii - Sławomir Sojak, Ryszard Kotaś [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Biznes - opracowania ogólne
Autor Sławomir Sojak, Ryszard Kotaś
Ilość stron 328
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik rachunkowości zarządczej dostosowany do branży hotelarskiej i gastronomicznej. Autorzy przedstawili:
- cechy branży hotelarskiej i gastronomicznej,
- rachunkowość w hotelarstwie i gastronomii,
- rentowność i koszty w tych branżach,
- zysk i politykę cenową,
- budżetowanie,
- zarządzanie gotówką i kapitałem,
- decyzje inwestycyjne.
EAN 9788320817751
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2008-09-25
Tytuł oryginalny Rachunkowość Zarządcza W Hotelarstwie I Gastronomii
ISBN 978-83-208-1775-1
Autor Sławomir Sojak, Ryszard Kotaś
Rok wydania 2008
Wydawca PWE
Ilość stron 328
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 16 x 24 cm