KSIĄŻKA
Rachunkowość Zarządcza W Hotelarstwie I Gastronomii - Sławomir Sojak, Ryszard Kotaś [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Biznes - opracowania ogólne |
Autor | Sławomir Sojak, Ryszard Kotaś |
Ilość stron | 328 |
Okładka | broszurowa |
Opis |
Podręcznik rachunkowości zarządczej dostosowany do branży hotelarskiej i gastronomicznej. Autorzy przedstawili: - cechy branży hotelarskiej i gastronomicznej, - rachunkowość w hotelarstwie i gastronomii, - rentowność i koszty w tych branżach, - zysk i politykę cenową, - budżetowanie, - zarządzanie gotówką i kapitałem, - decyzje inwestycyjne. |
EAN | 9788320817751 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2008-09-25 |
Tytuł oryginalny | Rachunkowość Zarządcza W Hotelarstwie I Gastronomii |
ISBN | 978-83-208-1775-1 |
Autor | Sławomir Sojak, Ryszard Kotaś |
Rok wydania | 2008 |
Wydawca | PWE |
Ilość stron | 328 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16 x 24 cm |
Sławomir Sojak
Biznes - opracowania ogólne
Książki