KSIĄŻKA
Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Seria Polskie Tradycje Kulinarne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 112
Okładka twarda
Opis Śledzie w dawnej kuchni polskiej były najpopularniejszymi rybami morskimi. Nie tylko przyrządzano je w dni postne, ale także podawano w formie przystawek na przyjęciach. W niniejszej publikacji zebraliśmy receptury na przekąski i dania obiadowe ze śledzi świeżych, solonych oraz marynowanych. Znajdziesz tu tatara ze śledzia, rolmopsy, sałatkę śledziową ze śliwkami, smażone śledzie faszerowanie i wiele innych specjałów.
EAN 9788377070734
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2011-10-04
ISBN 978-83-7707-073-4
Seria Polskie Tradycje Kulinarne
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydanie 1
Rok wydania 2011
Ilość stron 112
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 140 x 200