KSIĄŻKA
Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Seria | Polskie Tradycje Kulinarne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 112 |
Okładka | twarda |
Opis | Śledzie w dawnej kuchni polskiej były najpopularniejszymi rybami morskimi. Nie tylko przyrządzano je w dni postne, ale także podawano w formie przystawek na przyjęciach. W niniejszej publikacji zebraliśmy receptury na przekąski i dania obiadowe ze śledzi świeżych, solonych oraz marynowanych. Znajdziesz tu tatara ze śledzia, rolmopsy, sałatkę śledziową ze śliwkami, smażone śledzie faszerowanie i wiele innych specjałów. |
EAN | 9788377070734 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2011-10-04 |
ISBN | 978-83-7707-073-4 |
Seria | Polskie Tradycje Kulinarne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2011 |
Ilość stron | 112 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 140 x 200 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki