KSIĄŻKA
Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni. Polskie tradycje kulinarne - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Seria Polskie Tradycje Kulinarne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 144
Okładka twarda
Opis Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) ? zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu. Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki ? babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki. Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!
EAN 9788377071083
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-02-07
ISBN 978-83-7707-108-3
Seria Polskie Tradycje Kulinarne
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydanie 1
Rok wydania 2012
Ilość stron 144
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 140 x 200