KSIĄŻKA
Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni. Polskie tradycje kulinarne - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Seria | Polskie Tradycje Kulinarne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Opis | Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) ? zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu. Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki ? babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki. Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne! |
EAN | 9788377071083 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-02-07 |
ISBN | 978-83-7707-108-3 |
Seria | Polskie Tradycje Kulinarne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 140 x 200 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki