KSIĄŻKA
Przysmaki do chleba. Pasztety, wątrobianki, pasty - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Seria Polskie Tradycje Kulinarne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 144
Okładka twarda
Opis Prezentujemy receptury na rozmaite dodatki do pieczywa. Amatorom wyrobów mięsnych proponujemy pasztety i wątrobianki, a zwolennikom jarskich przysmaków ? pasty oraz kremy z nabiału, warzyw, ryb i owoców morza. Ponadto znajdziecie tu przepisy na masła smakowe, domowy ser topiony oraz kremy czekoladowy i śliwkowy, które na pewno przypadną do gustu najmłodszym. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno pożywne kanapki na codzienne śniadanie czy kolację, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
EAN 9788377070505
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2011-08-16
ISBN 978-83-7707-050-5
Seria Polskie Tradycje Kulinarne
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydanie 1
Rok wydania 2011
Ilość stron 144
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 146 x 207 x 15