KSIĄŻKA
Przysmaki do chleba. Pasztety, wątrobianki, pasty - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Seria | Polskie Tradycje Kulinarne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Opis | Prezentujemy receptury na rozmaite dodatki do pieczywa. Amatorom wyrobów mięsnych proponujemy pasztety i wątrobianki, a zwolennikom jarskich przysmaków ? pasty oraz kremy z nabiału, warzyw, ryb i owoców morza. Ponadto znajdziecie tu przepisy na masła smakowe, domowy ser topiony oraz kremy czekoladowy i śliwkowy, które na pewno przypadną do gustu najmłodszym. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno pożywne kanapki na codzienne śniadanie czy kolację, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie. |
EAN | 9788377070505 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2011-08-16 |
ISBN | 978-83-7707-050-5 |
Seria | Polskie Tradycje Kulinarne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2011 |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 146 x 207 x 15 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki