KSIĄŻKA
Przewodnik po bezpiecznej żywności - [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Dietetyka
Autor Krzysztof L.Krzystyniak, , Mieczysław W. Obiedziński
Ilość stron 200
Okładka miękka
Opis Przedstawiamy Państwu zarys zagadnień dotyczących bezpieczeństwa żywności. Zamieszczone tu informacje nie wyczerpują tematu, lecz mogą być inspiracją do głębszych poszukiwań optymalnych rozwiązań, drążenia trudnych problemów. Z taką nadzieją oddajemy książkę w ręce czytelników, których żywo interesuje "gorący" i aktualny temat w naukach żywieniowych, jakim jest rozwój bezpieczeństwa żywności. Naszym celem było bezstronne przedstawienie faktów i zdarzeń. Dla niektórych kontrowersyjnych tematów, jak np. kwestia bezpieczeństwa żywności transgenicznej (GMO), uznaliśmy, że słuszne będzie przedstawienie własnych, subiektywnych poglądów. Staraliśmy się - tam, gdzie było to możliwe - aby sama wymowa liczb skłoniła Czytelnika do wyciągnięcia wniosków. Książka posłuży jako drogowskaz dla młodych Czytelników, studentów, osób specjalizujących się w naukach żywieniowych.
EAN 9788389745699
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-89745-69-9
Autor Krzysztof L.Krzystyniak, , Mieczysław W. Obiedziński
Rok wydania 2012
Wydawca Medyk
Ilość stron 200
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 14,5 x 20,5
Długość (razem z opakowaniem) 205
Szerokość (razem z opakowaniem) 145
Wysokość (razem z opakowaniem) 10