KSIĄŻKA
Przewodnik Kulinarny Chorwacja [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Ilość stron | 160 |
Okładka | twarda |
Opis |
Kuchnia chorwacka słynie z prsutu - szynki wieprzowej otoczonej w morskiej soli, suszonej na silnym wietrze - oraz ze wspaniałej rakii sporządzanej według starych receptur czy ostrego ajvaru, sosu paprykowego z dodatkiem bakłażanów i czosnku. W przydrożnych lokalach nierzadki jest widok stojącego przy ulicy rożna, na którym właściciel starannie obraca prosię lub jagnię. |
EAN | 9788373049536 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-7304-953-6 |
Rok wydania | 2007 |
Ilość stron | 160 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 245X245 |
Pozostałe
Książki