KSIĄŻKA
Przetwory na 100 sposobów - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Opis | Domowe zaprawianie owoców, warzyw i grzybów od pewnego czasu znów stało się popularne. Przekonaliśmy się bowiem, że samodzielnie przygotowane marynaty czy dżemy są tańsze, zdrowsze i smaczniejsze od tych ze sklepu. W niniejszej książce zebraliśmy całą gamę receptur na dżemy, konfitury, powidła, galaretki, marynaty, chutneye, a także kiszone warzywa i owoce. Jesteśmy przekonani, że wiele ciekawych pomysłów znajdą tu zarówno osoby dopiero zaczynające robić przetwory, jak i ci wszyscy, którzy od lat zapełniają swoje spiżarnie pysznościami zamkniętymi w słoikach. |
EAN | 9788377071366 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-06-19 |
ISBN | 978-83-7707-136-6 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 212 x 0 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki