KSIĄŻKA
Przetwory - Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Reżyseria Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick
Autor Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick
Wykonawca Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick
Okładka zintegrowana
Ilość stron 240
Opis W tej książce zgromadziliśmy niektóre z naszych ulubionych przepisów na dżemy, galaretki, marmolady, marynaty, czatneje, sosy i wiele innych przetworów, a także mnóstwo porad, jak je wykorzystywać. Znajdziesz tu wszystko: od dżemu z jagód do sosu z cukinii, od konfitur z fig po marynowane szparagi i dodatkowo wiele kombinacji, które staną się podstawą twojej spiżarni. Ponieważ mamy wiele lat wspólnych doświadczeń, a nawet zdobyliśmy różne nagrody w konkursach kulinarnych, dzielimy się naszą wiedzą, dając rady i przydatne wskazówki. Gdy zaczniesz myśleć o robieniu przetworów, odkryjesz, że możliwości w tym zakresie są niemalże nieograniczone. Mamy nadzieję, że korzystając z tego przewodnika, zaczniesz znajdować przyjemność w robieniu przetworów w takim stopniu, w jakim my ją znajdujemy.
EAN 9788378818632
Dział KSIĄŻKA
Tytuł oryginalny The Art of Preserving
ISBN 978-83-7881-863-2
Reżyseria Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick
Autor Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick
Wykonawca Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick
Rok wydania 2013
Okładka zintegrowana
Ilość stron 240
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 213 x 260 x 23