KSIĄŻKA
Przetwory - Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Reżyseria | Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick |
Autor | Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick |
Wykonawca | Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick |
Okładka | zintegrowana |
Ilość stron | 240 |
Opis | W tej książce zgromadziliśmy niektóre z naszych ulubionych przepisów na dżemy, galaretki, marmolady, marynaty, czatneje, sosy i wiele innych przetworów, a także mnóstwo porad, jak je wykorzystywać. Znajdziesz tu wszystko: od dżemu z jagód do sosu z cukinii, od konfitur z fig po marynowane szparagi i dodatkowo wiele kombinacji, które staną się podstawą twojej spiżarni. Ponieważ mamy wiele lat wspólnych doświadczeń, a nawet zdobyliśmy różne nagrody w konkursach kulinarnych, dzielimy się naszą wiedzą, dając rady i przydatne wskazówki. Gdy zaczniesz myśleć o robieniu przetworów, odkryjesz, że możliwości w tym zakresie są niemalże nieograniczone. Mamy nadzieję, że korzystając z tego przewodnika, zaczniesz znajdować przyjemność w robieniu przetworów w takim stopniu, w jakim my ją znajdujemy. |
EAN | 9788378818632 |
Dział | KSIĄŻKA |
Tytuł oryginalny | The Art of Preserving |
ISBN | 978-83-7881-863-2 |
Reżyseria | Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick |
Autor | Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick |
Wykonawca | Atwood Lisa, Courchesne Rebecca, Field Rick |
Rok wydania | 2013 |
Okładka | zintegrowana |
Ilość stron | 240 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 213 x 260 x 23 |
Przekąski, sałatki i surówki
Książki