KSIĄŻKA
Przetowry do spiżarni [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Ilość stron | 176 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Chociaż dzisiaj nie ma potrzeby robienia zapasów, a sklepowe półki są pełne, to domowe przetwory cieszą się coraz większym powodzeniem. Wiadomo, własne wyroby nie zawierają sztucznych dodatków, od których chętnie uciekamy we współczesnym, skażonym chemią świecie. Okres od wczesnej wiosny do późnej jesieni to czas, kiedy przyroda budzi się do życia, dojrzewa i wydaje owoce. Warto ten czas wykorzystać i zamknąć w słoikach skarby natury. Istnieje powszechne przekonanie, że z robieniem przetworów jest dużo pracy. Tak naprawdę, to tylko nieliczne z nich są czasochłonne, większość robi się łatwo, szybko i przyjemnie. Satysfakcja murowana, a w dodatku w zimie różne smakołyki bez sztucznych konserwantów będą zawsze pod ręką. |
EAN | 9788378391227 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-07-12 |
ISBN | 978-83-7839-122-7 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 176 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16,5 x 23,5 cm |
Pozostałe
Książki