KSIĄŻKA
Przechowywanie I Konserwowanie Żywności - Gabriele Lehari [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Gabriele Lehari
Ilość stron 126
Okładka broszurowa
Opis Poradnik przeznaczony dla tych którzy przez cały rok chcą korzystać ze zbiorów pochodzących z własnego ogrodu lub nie mają ochoty na spożywanie sztucznie konserwowanej żywności oferowanej powszechnie w sklepach, również dla myśliwych i wędkarzy chcących przechować swoją zdobycz do spożycia na póżniej.Praktyczne porady o metodach konserwowania i przechowywania mięsa, ryb, owoców, warzyw, nabiału.Orginalne pomysły na potrawy z samodzielnie zakonserwowanych produktów.
EAN 9788370734367
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2006-06-13
Tytuł oryginalny Przechowywanie I Konserwowanie Żywności
ISBN 83-7073-436-7
Autor Gabriele Lehari
Rok wydania 2006
Wydawca Multico
Ilość stron 126
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 13 x 19 cm