KSIĄŻKA
Przechowywanie I Konserwowanie Żywności - Gabriele Lehari [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Gabriele Lehari |
Ilość stron | 126 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Poradnik przeznaczony dla tych którzy przez cały rok chcą korzystać ze zbiorów pochodzących z własnego ogrodu lub nie mają ochoty na spożywanie sztucznie konserwowanej żywności oferowanej powszechnie w sklepach, również dla myśliwych i wędkarzy chcących przechować swoją zdobycz do spożycia na póżniej.Praktyczne porady o metodach konserwowania i przechowywania mięsa, ryb, owoców, warzyw, nabiału.Orginalne pomysły na potrawy z samodzielnie zakonserwowanych produktów. |
EAN | 9788370734367 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2006-06-13 |
Tytuł oryginalny | Przechowywanie I Konserwowanie Żywności |
ISBN | 83-7073-436-7 |
Autor | Gabriele Lehari |
Rok wydania | 2006 |
Wydawca | Multico |
Ilość stron | 126 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 13 x 19 cm |
Gabriele Lehari
Kuchnie świata i regionalne
Książki