KSIĄŻKA
Produkcja piekarsko - ciastkarska. Podręcznik cz.2 - Zygmunt Ambroziak [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | ZYGMUNT AMBROZIAK |
Opis | Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. Obejmuje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji. |
EAN | 9788302071553 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-12-29 |
Nr katalogowy | 77102 |
ISBN | 83-02-07155-2 |
Autor | ZYGMUNT AMBROZIAK |
Klasa | wieloletnie |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Przedmioty zawodowe
Książki