Opis |
- Kod wew.: 159890
- Autor: PRACA ZBIOROWA
- Miejsce i rok wydania: 2012
- Ilość stron: 96
- Oprawa: twarda
- Wymiary: 225x225
- ISBN: 978-83-7770-968-9
- Kod EAN: 9788377709689
Dzięki tej wyjątkowej książce zawierającej ponad 40 inspirujących przepisów na czekoladowe słodkości, poczujesz się jak prawdziwy cukiernik! Znajdziesz tu także wiele cennych wskazówek, jak dekorować i przechowywać słodkie wyroby, a pomysły na oryginalne opakowania pozwolą Cię zamienić te małe cukiernicze dzieła sztuki w niezapomniane prezenty dla bliskich. Ulegnij więc pokusie i już dziś spróbuj przygotować klasyczne kulki rumowe, trufle maślano-waniliowe czy praliny orzechowe. Wypróbuj też przepisy na inne słodkie kompozycje: praliny cappucino z krokantem, cukierki śmietankowo-kawowe oraz wyśmienite szampańskie praliny lodowe. A gdy już je zrobisz, po prostu delektuj się ich smakiem. Gotowe smakołyki można również zapakować do dołączonych różnokolorowych, ozdobnych pudełek - będą niezapomnianymi prezentami dla najbliższych!
|