KSIĄŻKA
Praktyczny przewodnik grzybiarza. Łatwe rozpoznawanie grzybów i ich przyrządzanie - Renate Volk, Fridhelm Volk [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Renate Volk, Fridhelm Volk |
Ilość stron | 132 |
Okładka | miękka |
Opis | Pierwsza część książki umożliwia szybkie i dokładne rozpoznanie grzybów: * Cechy charakterystyczne w okamgnieniu * Łatwe i zrozumiałe opisy najważniejszych cech * Zdjęcia grzybów i ich naturalnych stanowisk * Ilustracje trujących i niejadalnych sobowtórów * Rady dotyczące właściwego zbierania i czyszczenia grzybów. Przewodnik doskonale mieści się w kieszeni i jest nieodzowny podczas grzybobrania! Druga część książki podaje znakomite przepisy na potrawy z grzybów wraz z inspirującymi fotografiami: * Jakie grzyby do jakiej potrawy? * Co zrobić, gdy zbierzemy wyjątkowo dużo lub mało grzybów? * Jak konserwować zebrane grzyby? Zupy, przekąski i dania główne z wieloma wegetariańskimi wariantami - po prostu radość gotowania i jedzenia! |
EAN | 9788371756870 |
Dział | KSIĄŻKA |
Tytuł oryginalny | Pilz in Sicht! Piltz im Topf! |
ISBN | 978-83-7175-687-0 |
Autor | Renate Volk, Fridhelm Volk |
Rok wydania | 2009 |
Ilość stron | 132 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 130 x 190 x 8 |
Kuchnie świata i regionalne
Książki