KSIĄŻKA
Praktyczny przewodnik grzybiarza. Łatwe rozpoznawanie grzybów i ich przyrządzanie - Renate Volk, Fridhelm Volk [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Renate Volk, Fridhelm Volk
Ilość stron 132
Okładka miękka
Opis Pierwsza część książki umożliwia szybkie i dokładne rozpoznanie grzybów: * Cechy charakterystyczne w okamgnieniu * Łatwe i zrozumiałe opisy najważniejszych cech * Zdjęcia grzybów i ich naturalnych stanowisk * Ilustracje trujących i niejadalnych sobowtórów * Rady dotyczące właściwego zbierania i czyszczenia grzybów. Przewodnik doskonale mieści się w kieszeni i jest nieodzowny podczas grzybobrania! Druga część książki podaje znakomite przepisy na potrawy z grzybów wraz z inspirującymi fotografiami: * Jakie grzyby do jakiej potrawy? * Co zrobić, gdy zbierzemy wyjątkowo dużo lub mało grzybów? * Jak konserwować zebrane grzyby? Zupy, przekąski i dania główne z wieloma wegetariańskimi wariantami - po prostu radość gotowania i jedzenia!
EAN 9788371756870
Dział KSIĄŻKA
Tytuł oryginalny Pilz in Sicht! Piltz im Topf!
ISBN 978-83-7175-687-0
Autor Renate Volk, Fridhelm Volk
Rok wydania 2009
Ilość stron 132
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 130 x 190 x 8