KSIĄŻKA
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 144
Okładka miękka
Opis Książka z serii \"Sekrety polskiej kuchni\". Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.
EAN 9788377073681
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2021-03-15
ISBN 978-83-7707-368-1
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2021
Ilość stron 144
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 140 x 200 x