KSIĄŻKA
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 144 |
Okładka | miękka |
Opis | Książka z serii \"Sekrety polskiej kuchni\". Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne. |
EAN | 9788377073681 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2021-03-15 |
ISBN | 978-83-7707-368-1 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 144 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 140 x 200 x |
Opracowanie zbiorowe
Przekąski, sałatki i surówki
Książki