KSIĄŻKA
Płetwa Rekina I Syczuański Pieprz - Fuchsia Dunlop [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Fuchsia Dunlop
Ilość stron 352
Okładka miękka, broszurowa
Opis Niezwykłe połączenie książki kulinarnej, podróżniczej i obyczajowej. Autorka, miłośniczka i znawczyni kuchni chińskiej, uchodzi za prawdziwego eksperta w tej dziedzinie. Mnóstwo barwnych anegdot, ciekawostek i przepisy: od popularnych makaronów z wieprzowiną i frutti di mare po... pieczonego węża. Jak pisze autorka: to także opowieść o młodej Brytyjce, która wyjechała do Chin i jadła wszystko, niekiedy z zaskakującymi konsekwencjami...
EAN 9788324723775
Dział KSIĄŻKA
Tytuł oryginalny Płetwa rekina i syczuański pieprz, Shark's Fin & Sichuan Pepper. A sweet-sour memoir of eating in China
ISBN 978-83-247-2377-5
Autor Fuchsia Dunlop
Rok wydania 2011
Wydanie 1
Wydawca Świat Książki
Ilość stron 352
Okładka miękka, broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 145 x 205