KSIĄŻKA
Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchni [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 144
Okładka miękka
Opis Książka z serii \"Sekrety polskiej kuchni\". Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Grzyby to nie tylko dodatki, lecz także składniki wspaniałych dań. Proponujemy przepisy na zupy, sosy, sałatki oraz przetwory z grzybów.
EAN 9788377073667
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2021-03-05
ISBN 978-83-7707-366-7
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2021
Ilość stron 144
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 140 x 200 x