KSIĄŻKA
Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Podręcznik cz.2 - Bożena Granecka-Wrzosek, Witold Drogoń [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WITOLD DROGOŃ
Ilość stron 230
Okładka broszurowa
Opis Wydanie 2011r. Oprawa broszurowa. Strony 230. Format 16,5x23,5cm.
EAN 9788302119149
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2011-07-20
Nr katalogowy 136008
ISBN 978-83-02-11914-9
Autor BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WITOLD DROGOŃ
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2011
Ilość stron 230
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]