KSIĄŻKA
Obsługa konsumenta. Podręcznik cz.2 - Jargoń Ryszard [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor JARGOŃ RYSZARD
Opis Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy. Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć - bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.
EAN 9788302078453
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-12-29
ISBN 978-83-02-07845-3
Nr katalogowy 50903
Autor JARGOŃ RYSZARD
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2000
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]