KSIĄŻKA
Obsługa klientów w gastronomii Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.15.3 ćwiczenia - Danuta Ławniczak, Renata Szajna [KSIĄŻKA]
7099
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | Danuta Ławniczak, Renata Szajna |
Ilość stron | 408 |
Okładka | miękka |
Opis | Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych - przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym. |
EAN | 9788302150418 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2015-06-18 |
ISBN | 978-83-02-15041-8 |
Autor | Danuta Ławniczak, Renata Szajna |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 408 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 210 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 23 |
Długość (razem z opakowaniem) | 280 |
Danuta Ławniczak
Przedmioty zawodowe
Książki