KSIĄŻKA
Obsługa klientów w gastronomii Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.15.3 ćwiczenia - Danuta Ławniczak, Renata Szajna [KSIĄŻKA]

7099

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Ilość stron 408
Okładka miękka
Opis Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych - przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.
EAN 9788302150418
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2015-06-18
ISBN 978-83-02-15041-8
Autor Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2015
Ilość stron 408
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Szerokość (razem z opakowaniem) 210
Wysokość (razem z opakowaniem) 23
Długość (razem z opakowaniem) 280