KSIĄŻKA
Obsługa kelnerska Podr. cz.1 REA [KSIĄŻKA]
7299
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | Renata Szajna, Danuta Ławniczak |
Ilość stron | 304 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności związanych z obsługą gości; opracowywania karty menu; doradzania gościom w wyborze potraw i napojów; przyjmowania i rejestrowania zamówień gości; nakrywania stołu; dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami. |
EAN | 9788302147159 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Renata Szajna, Danuta Ławniczak |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2014 |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 304 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24 cm |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 15 |
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Przedmioty zawodowe
Książki