KSIĄŻKA
Naturalnie, prosto, zdrowo, smacznie. Edycja specjalna - Paule Neyrat [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Paule Neyrat
Ilość stron 380
Okładka twarda
Opis Edycja specjalna z notesem na zakupy - spisem produktów do przepisów z książki. Przepisy najwybitniejszego kucharza świata po raz pierwszy w Polsce. Kuchnia sezonowa dla każdego w najlepszym wydaniu. Alain Ducasse jest uważany za najlepszego kucharza na świecie. O jego klasie świadczą prestiżowe wyróżnienia - trzykrotnie zdobył trzy gwiazdki Michelin, a w całej swojej karierze uzyskał ich w sumie aż dwadzieścia jeden. Propaguje gotowanie naturalne i odpowiedzialne. "Dziś - mówi - gdy pleni się marnotrawstwo, gdy króluje hodowla przemysłowa, gdy rolnictwo i rybołówstwo są tak intensywne, jako rzecz najoczywistsza narzuca mi się kuchnia zwrócona ku naturze. Zdrowa, z zasadami, prawdziwa, sezonowa, zaangażowana?" Wraz z byłym szefem kuchni swoich restauracji Christophe'em Saintagne'em i dietetyczką Paule Neyrat Ducasse przełożył tę wizję na 150 pogrupowanych według pór roku prostych i zdrowych przepisów, które zostały uzupełnione o praktyczne porady.
EAN 9788364347375
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2017-01-03
ISBN 978-83-64347-37-5
Autor Paule Neyrat
Rok wydania 2017
Wydanie 1
Ilość stron 380
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]