KSIĄŻKA
Naturalnie, prosto, zdrowo, smacznie. Edycja specjalna - Paule Neyrat [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Paule Neyrat |
Ilość stron | 380 |
Okładka | twarda |
Opis | Edycja specjalna z notesem na zakupy - spisem produktów do przepisów z książki. Przepisy najwybitniejszego kucharza świata po raz pierwszy w Polsce. Kuchnia sezonowa dla każdego w najlepszym wydaniu. Alain Ducasse jest uważany za najlepszego kucharza na świecie. O jego klasie świadczą prestiżowe wyróżnienia - trzykrotnie zdobył trzy gwiazdki Michelin, a w całej swojej karierze uzyskał ich w sumie aż dwadzieścia jeden. Propaguje gotowanie naturalne i odpowiedzialne. "Dziś - mówi - gdy pleni się marnotrawstwo, gdy króluje hodowla przemysłowa, gdy rolnictwo i rybołówstwo są tak intensywne, jako rzecz najoczywistsza narzuca mi się kuchnia zwrócona ku naturze. Zdrowa, z zasadami, prawdziwa, sezonowa, zaangażowana?" Wraz z byłym szefem kuchni swoich restauracji Christophe'em Saintagne'em i dietetyczką Paule Neyrat Ducasse przełożył tę wizję na 150 pogrupowanych według pór roku prostych i zdrowych przepisów, które zostały uzupełnione o praktyczne porady. |
EAN | 9788364347375 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2017-01-03 |
ISBN | 978-83-64347-37-5 |
Autor | Paule Neyrat |
Rok wydania | 2017 |
Wydanie | 1 |
Ilość stron | 380 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Pozostałe
Książki