KSIĄŻKA
Najlepsze Przepisy Na Nalewki I Przetwory [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Ilość stron 176
Okładka broszurowa
Opis Okres od wczesnej wiosny do późnej jesieni to czas, kiedy przyroda budzi się do życia, dojrzewa i wydaje owoce. Warto ten czas wykorzystać i zamknąć w słoikach skarby natury. Istnieje powszechne przekonanie, że z robieniem przetworów jest dużo pracy. Tak naprawdę, to tylko nieliczne z nich są czasochłonne, większość robi się łatwo, szybko i przyjemnie, a satysfakcja murowana. W zimie różne smakołyki bez sztucznych konserwantów są pod ręką. Ważne jest, że nie ma potrzeby ściśle przestrzegać wszystkich podanych przepisów. Po prostu, wystarczy dobrać proporcje składników do własnego smaku. Późną wiosną, latem i jesienią oczy i podniebienia cieszy obfitość owoców i warzyw. Ułatwia to prowadzenie smakowitej i zdrowej kuchni i urozmaica nasze posiłki. Wielka sztuka samodzielnego przyrządzania trunków poszła prawie zupełnie w zapomnienie, a szkoda, bo domowe nalewki to prawdziwe przysmaki. Nie ma nic lepszego do kawy czy deseru niż trunek przygotowany przez pana domu.
EAN 9788378395621
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2013-08-22
ISBN 978-83-7839-562-1
Rok wydania 2013
Ilość stron 176
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 14,2 x 20,2 cm