KSIĄŻKA
Najlepsze przepisy na kluski i pierogi. Encyklopedia gotowania [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Ciasta, desery
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 176
Okładka miękka
Opis Kluski i pierogi zawsze znajdą amatorów! Kluski i pierogi to potrawy, które należą do grupy dań mącznych. Te zaś od dziesięcioleci uważano za dania tuczące, a tym samym niezdrowe. Dziś specjaliści od żywienia kładą nacisk na ich inne wartości. Przede wszystkim na długo zapewniają uczycie sytości, a spożywane w odpowiedniej ilości nie tuczą. Warto zauważyć, że tuczące są głównie dodatki do klusek i pierogów, a więc tłuste zawiesiste sosy lub tłuste sery. Można je zastąpić warzywami i lekkimi sosami. Najlepsze przepisy na kluski i pierogi to propozycja dla tych, którzy chcą poznać nowe przepisy na mączne potrawy i cieszyć się ich smakiem bez wyrzutów sumienia oraz lęku o swoje zdrowie i figurę
EAN 9788379611553
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2015-10-14
ISBN 978-83-7961-155-3
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2015
Ilość stron 176
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 202 x 142