KSIĄŻKA
Najlepsze przepisy na kluski i pierogi. Encyklopedia gotowania [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Ciasta, desery |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 176 |
Okładka | miękka |
Opis | Kluski i pierogi zawsze znajdą amatorów! Kluski i pierogi to potrawy, które należą do grupy dań mącznych. Te zaś od dziesięcioleci uważano za dania tuczące, a tym samym niezdrowe. Dziś specjaliści od żywienia kładą nacisk na ich inne wartości. Przede wszystkim na długo zapewniają uczycie sytości, a spożywane w odpowiedniej ilości nie tuczą. Warto zauważyć, że tuczące są głównie dodatki do klusek i pierogów, a więc tłuste zawiesiste sosy lub tłuste sery. Można je zastąpić warzywami i lekkimi sosami. Najlepsze przepisy na kluski i pierogi to propozycja dla tych, którzy chcą poznać nowe przepisy na mączne potrawy i cieszyć się ich smakiem bez wyrzutów sumienia oraz lęku o swoje zdrowie i figurę |
EAN | 9788379611553 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2015-10-14 |
ISBN | 978-83-7961-155-3 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 176 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 202 x 142 |
Opracowanie zbiorowe
Ciasta, desery
Książki