KSIĄŻKA
Na pół słodko. Wypieki i desery w insulinooporności i cukrzycy - Anna Englisz [KSIĄŻKA]

5399

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Pozostałe
Autor Anna Englisz
Ilość stron 272
Okładka twarda
Opis

Masz insulinooporność i myślisz, że już nigdy nie będziesz jeść słodyczy? Zmagasz się z cukrzycą i nie wiesz, czy jeszcze kiedykolwiek spróbujesz swojego ulubionego deseru? A może po prostu unikasz cukru i rezygnujesz ze słodkich przyjemności? Ta książka udowadnia, że wcale nie musisz!

Znajdziesz tu prawie 100 przepisów na wypieki i desery bez cukru i białej mąki: wspaniałe serniki, kruche tarty i aromatyczne ciasta z owocami, czekoladowe brownies, domowe batony, trufle i wiele innych, dzięki którym nauczysz się jeść zdrowo, lekko i pysznie. Spróbuj migdałowego ciasta ze śliwkami, wegańskiego sernika z truflami czy korzennych dyniowych babeczek. Zrób domową granolę, wegańskie jagodzianki, zawijany makowiec i przekonaj się, że życie bez cukru też może być pełne smaku!

Każdy przepis ma podaną sumę wymienników, makroskładniki i kaloryczność, aby ułatwić wkomponowanie ich w codzienną dietę.

Anna Englisz - dietetyczka i blogerka, żona cukrzyka. Uczy, jak jeść bez cukru, i udowadnia, że zdrowe odżywianie wcale nie oznacza rezygnowania z przyjemności.

EAN 9788381729048
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2021-11-10
ISBN 978-83-8172-904-8
Autor Anna Englisz
Rok wydania 2021
Ilość stron 272
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Długość (razem z opakowaniem) 230
Szerokość (razem z opakowaniem) 165