KSIĄŻKA
Mozzarella Ricotta I Mascarpone - Christina Kempe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Christina Kempe
Ilość stron 62
Okładka broszurowa
Opis Wyrafinowany smak i subtelny aromat mozzarelli, ricotty czy mascarpone znają nie tylko miłośnicy kuchni włoskiej. Sery te mają różne zastosowanie: można przyrządzić z nimi kanapki, są składnikiem wielu sałatek, doskonale komponują się w potrawach z rybami czy mięsem, a także wchodzą w skład różnych deserów. Książka zawiera propozycje przepisów na smaczne potrawy na bazie lub z dodatkiem seró.
EAN 9788371844904
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2006-06-14
Tytuł oryginalny Mozzarella Ricotta I Mascarpone
ISBN 83-7184-490-5
Autor Christina Kempe
Rok wydania 2006
Wydawca Wiedza i Życie
Ilość stron 62
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 16,5 x 20 cm