KSIĄŻKA
Mozzarella Ricotta I Mascarpone - Christina Kempe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Christina Kempe |
Ilość stron | 62 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Wyrafinowany smak i subtelny aromat mozzarelli, ricotty czy mascarpone znają nie tylko miłośnicy kuchni włoskiej. Sery te mają różne zastosowanie: można przyrządzić z nimi kanapki, są składnikiem wielu sałatek, doskonale komponują się w potrawach z rybami czy mięsem, a także wchodzą w skład różnych deserów. Książka zawiera propozycje przepisów na smaczne potrawy na bazie lub z dodatkiem seró. |
EAN | 9788371844904 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2006-06-14 |
Tytuł oryginalny | Mozzarella Ricotta I Mascarpone |
ISBN | 83-7184-490-5 |
Autor | Christina Kempe |
Rok wydania | 2006 |
Wydawca | Wiedza i Życie |
Ilość stron | 62 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16,5 x 20 cm |
Kuchnie świata i regionalne
Książki