KSIĄŻKA
Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna - Emiliano Castagna [KSIĄŻKA]

5399

Wysyłamy w 24h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499

Zamów w ciągu 14 godzin 3 minut,
a otrzymasz produkt już w poniedziałek!

Sprawdź warunki
Kategoria Dania główne
Autor Emiliano Castagna
Ilość stron 288
Okładka twarda
Opis

Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z?

Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i ?Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!

Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!

Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!

EAN 9788383171777
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2023-11-08
ISBN 978-83-8317-177-7
Autor Emiliano Castagna
Rok wydania 2023
Ilość stron 288
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Długość (razem z opakowaniem) 240
Wysokość (razem z opakowaniem) 28