KSIĄŻKA
Mięso z piekarnika i patelni. Biblioteczka poradnika domowego [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 176
Okładka miękka
Opis Najlepsze dania mięsne z piekarnika, patelni i gotowane. Może niechętnie się do tego przyznajemy, ale prawdą jest, że jeśli chodzi o mięso, to większość z nas lubi je tak samo, jak nasz jaskiniowy przodek. Zresztą nic dziwnego, bo jest to produkt, który można przyrządzać na niezliczoną ilość sposobów. W zależności od użytych dodatków i metody przygotowania za każdym razem smakuje inaczej. Prawdę mówiąc, przygotowanie mięsnej potrawy, no może poza paroma najwykwintniejszymi, jest też trochę łatwiejsze niż niejednego dania wegetariańskiego. Tak więc nawet mało doświadczona pani domu z kawałka wieprzowiny, wołowiny czy drobiu jest w stanie przygotować przyzwoity obiad. Może to nie będzie arcydzieło, ale da się zjeść. Natomiast kucharz - artysta z kawałka mięsa wydobędzie prawdziwą poezję smaków. Spróbujmy stać się artystami, potraktujmy zawarte w tej książce wiadomości i przepisy jak niezbędne narzędzia i twórzmy wspaniałe kulinarne dzieła.
EAN 9788379611508
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2015-08-31
ISBN 978-83-7961-150-8
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2015
Wydanie Wydanie: -; T?umaczenie: -
Ilość stron 176
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 235 x 165