KSIĄŻKA
Mięso mielone na 100 sposobów - Kinga Czechowska, Barbara Suliga, Ewelina Wochnik [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Kinga Czechowska, Barbara Suliga, Ewelina Wochnik |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Opis | Z mięsa mielonego nie musisz zawsze smażyć kotletów! W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na rozmaite dania przyrządzane na bazie mięsa mielonego. Oprócz smakowitych kotletów i pulpetów w różnych odsłonach prezentujemy ciekawe pomysły m.in. na gołąbki, pieczeń rzymską i tatara w wielu wydaniach. W książce nie zabrakło również receptur na specjały z mięsa mielonego pochodzące z kuchni światowej ? np. na jajka po szkocku, grecką musakę i meksykańskie chili. Wśród zgromadzonych przepisów znajdziesz propozycje odpowiednie zarówno na codzienny obiad ? np. kotlety mielone z nadzieniem chrzanowym ? jak i na specjalną okazję ? np. mus z piersi indyka czy krokiety cielęce ze szpinakiem. |
EAN | 9788377070369 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-7707-036-9 |
Autor | Kinga Czechowska, Barbara Suliga, Ewelina Wochnik |
Rok wydania | 2011 |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 167 x 246 x 11 |
Kuchnie świata i regionalne
Książki