KSIĄŻKA
Mięso mielone na 100 sposobów - Kinga Czechowska, Barbara Suliga, Ewelina Wochnik [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Kinga Czechowska, Barbara Suliga, Ewelina Wochnik
Ilość stron 128
Okładka twarda
Opis Z mięsa mielonego nie musisz zawsze smażyć kotletów! W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na rozmaite dania przyrządzane na bazie mięsa mielonego. Oprócz smakowitych kotletów i pulpetów w różnych odsłonach prezentujemy ciekawe pomysły m.in. na gołąbki, pieczeń rzymską i tatara w wielu wydaniach. W książce nie zabrakło również receptur na specjały z mięsa mielonego pochodzące z kuchni światowej ? np. na jajka po szkocku, grecką musakę i meksykańskie chili. Wśród zgromadzonych przepisów znajdziesz propozycje odpowiednie zarówno na codzienny obiad ? np. kotlety mielone z nadzieniem chrzanowym ? jak i na specjalną okazję ? np. mus z piersi indyka czy krokiety cielęce ze szpinakiem.
EAN 9788377070369
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-7707-036-9
Autor Kinga Czechowska, Barbara Suliga, Ewelina Wochnik
Rok wydania 2011
Ilość stron 128
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 167 x 246 x 11