KSIĄŻKA
Mięso Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej (twarda) - Hanna Szymanderska [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Seria Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Autor Hanna Szymanderska
Ilość stron 124
Okładka twarda
Opis Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
W serii "Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej" prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
"Mięso" to siódmy tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jak przygotować podroby, aby były delikatne i smaczne,
* skąd się wzięła moda na sztufady z wołowiny,
* czym się różnią filety od kotletów,
* jakie mięso jest najlepsze na pieczeń,
* jak prawidłowo przygotować sznycle wiedeńskie oraz wiele innych dań.
EAN 9788370738709
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2011-04-27
Tytuł oryginalny Mięso Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej (twarda)
ISBN 978-83-7073-870-9
Seria Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Autor Hanna Szymanderska
Rok wydania 2011
Wydawca Multico
Ilość stron 124
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 24,5 x 22,5 cm