KSIĄŻKA
Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisy - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 112
Okładka twarda
Opis Przekonaj się, jak aromatyczne zioła i przyprawy mogą podnieść walory rozmaitych dań mięsnych. W niniejszej książce prezentujemy przepisy na kotlety, pieczenie i rolady, którym niepowtarzalnego smaku nadają zioła oraz przyprawy ? zarówno te popularne w naszej kuchni, np. czarny pieprz, majeranek, tymianek, rozmaryn czy czosnek, jak i te rzadziej używane, np. estragon, szałwia, imbir czy anyż.Dowiesz się, jak przyrządzić pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę duszoną w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem, czosnkową golonkę, anyżowe żeberka oraz wiele innych specjałów.
EAN 9788377071458
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-08-07
ISBN 978-83-7707-145-8
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydanie 1
Rok wydania 2012
Ilość stron 112
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 212