KSIĄŻKA
Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisy [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Ilość stron 112
Okładka twarda
Opis Prezentujemy przepisy na kotlety, pieczenie i rolady, którym wyjątkowy smak nadają zioła oraz przyprawy - zarówno te popularne, np. majeranek, tymianek czy rozmaryn, jak i te rzadziej używane, np. estragon, szałwia czy mięta. Dowiesz się, jak przyrządzić m.in.: pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem i anyżowe żeberka. Przedstawiamy proste propozycje odpowiednie na codzienny obiad, a także wyszukane pomysły, idealne na uroczyste spotkania.
EAN 9788327404367
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2013-04-08
ISBN 978-83-274-0436-7
Rok wydania 2013
Ilość stron 112
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17 x 22 cm