KSIĄŻKA
Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisy [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Ilość stron | 112 |
Okładka | twarda |
Opis | Prezentujemy przepisy na kotlety, pieczenie i rolady, którym wyjątkowy smak nadają zioła oraz przyprawy - zarówno te popularne, np. majeranek, tymianek czy rozmaryn, jak i te rzadziej używane, np. estragon, szałwia czy mięta. Dowiesz się, jak przyrządzić m.in.: pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem i anyżowe żeberka. Przedstawiamy proste propozycje odpowiednie na codzienny obiad, a także wyszukane pomysły, idealne na uroczyste spotkania. |
EAN | 9788327404367 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2013-04-08 |
ISBN | 978-83-274-0436-7 |
Rok wydania | 2013 |
Ilość stron | 112 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17 x 22 cm |
Kuchnie świata i regionalne
Książki