KSIĄŻKA
Mięsa pieczone i smażone na 100 sposobów - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 128
Okładka twarda
Opis Prezentujemy setkę przepisów na smakowite dania pieczone (także na grillu) lub smażone z różnych rodzajów mięsa ? drobiu, wieprzowiny, wołowiny, a nawet dziczyzny i jagnięciny. Przedstawiamy receptury np. na jogurtowe udka kurczaka, pierś indyka w pesto, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, pieczeń wołową w cieście francuskim, żeberka z jabłkami, sznycle ministerskie czy wątróbkę w cieście piwnym. Znajdziesz tu zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.
EAN 9788377070895
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-7707-089-5
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydanie 1
Rok wydania 2011
Ilość stron 128
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 170 x 218 x 12