KSIĄŻKA
Mięsa pieczone i smażone na 100 sposobów - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Opis | Prezentujemy setkę przepisów na smakowite dania pieczone (także na grillu) lub smażone z różnych rodzajów mięsa ? drobiu, wieprzowiny, wołowiny, a nawet dziczyzny i jagnięciny. Przedstawiamy receptury np. na jogurtowe udka kurczaka, pierś indyka w pesto, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, pieczeń wołową w cieście francuskim, żeberka z jabłkami, sznycle ministerskie czy wątróbkę w cieście piwnym. Znajdziesz tu zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję. |
EAN | 9788377070895 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-7707-089-5 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2011 |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 170 x 218 x 12 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki