KSIĄŻKA
Mięsa od a do z (twarda) [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Dania główne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 184 |
Okładka | twarda |
Opis |
W Mięsach od A do Z zebraliśmy przepisy na potrawy z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet mniej popularnych Dziczyzny, królika, jagnięciny i baraniny. Ponadto proponujemy ciekawy zestaw receptur na wędliny, pasztety i galarety. |
EAN | 9788377404348 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2015-06-29 |
ISBN | 9788377404348 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 184 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 210 x 297 |
Długość (razem z opakowaniem) | 300 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 220 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 15 |
Opracowanie zbiorowe
Pozostałe
Książki