KSIĄŻKA
Mięsa Najlepsze Potrawy I Marynaty (tw) - Opracowanie Zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 192
Okładka twarda
Opis Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.
EAN 9788327300812
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-11-21
ISBN 978-83-273-0081-2
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2012
Ilość stron 192
Okładka twarda
Wymiary 19 x 24 cm