KSIĄŻKA
Mięsa Najlepsze Potrawy I Marynaty (tw) - Opracowanie Zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 192 |
Okładka | twarda |
Opis | Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece. |
EAN | 9788327300812 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-11-21 |
ISBN | 978-83-273-0081-2 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 192 |
Okładka | twarda |
Wymiary | 19 x 24 cm |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki