KSIĄŻKA
Mięsa na zimno. Sprawdzone przepisy - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Opis | Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny ? mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą gamę pasztetów. Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka. Proponujemy specjały tańsze i droższe ? dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu. |
EAN | 9788377071069 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-02-07 |
Tytuł oryginalny | 165 |
ISBN | 978-83-7707-106-9 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki