KSIĄŻKA
Mięsa na zimno. Sprawdzone przepisy - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 128
Okładka twarda
Opis Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny ? mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą gamę pasztetów. Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka. Proponujemy specjały tańsze i droższe ? dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.
EAN 9788377071069
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-02-07
Tytuł oryginalny 165
ISBN 978-83-7707-106-9
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydanie 1
Rok wydania 2012
Ilość stron 128
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]