KSIĄŻKA
Mięsa. Klasa mistrzów - Anneka Manning [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Anneka Manning |
Ilość stron | 190 |
Opis | Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece. |
EAN | 9788380312371 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Anneka Manning |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 190 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Pozostałe
Książki